Yesterday

Hel kväll hos Nadine igår med johannax2. Superkul och mysigt! Tjejfilmer och varsin halvliter ben&jerrys. Snacka om att jag var mätt sedan. Vi låg och pratade hela natten. Imorse fick vi en helt otrolig frukost! Bland annat nybakt croissant! Mummmms. Nu ska jag ut och gå en sväng, sedan blir det I taket lyser stjärnorna på bio. CIAO

trassligt




Sommar, sommar och ljus. Nu längtar jag till värmen igen. Det har varit dålig uppdatering nu också, men jag ska som alltid försöka bättra mig. Jag har en massa bilder från i somras som jag inte har visat er än. Flera tusen. Sommar och foto går ihop på något sätt. Nu längtar jag ännu mer. Nu måste jag sova.

tic tac pose



Bara två bilder från i lördags. Idag har jag tränat och spelat gitarr. Jag ska försöka uppdatera oftar, eftersom jag får kommentarer att jag borde göra det. Jag ska bättra mig om ni vill det. Puss och godnatt.

efter elva

Hej! gymnasie öppethus idag och några timmar med Olivia. Lite foton från dagen kommer imorgon. Det har varit en riktig slapp-helg. Skönt. Det händer inte ofta. Jag har nog trots allt myror i benen. Godnatt. Ciao.

Shadows



Några gamla bilder. Verkligen inget att skryta med, men men. Det kommer bättre bilder under morgondagen. Ciao!

passes by..

Dålig uppdatering med stort utropstecken! Anledningen är att det är mycket i skolan nu och jag har inte haft någon ork. Jag har mycket läxor och mycket andra måste-göran, sedan är det många saker jag vill hinna med att göra också. Lite dålig respons på inläggen tycker jag också att det är tyvärr, men det beror väl mest på den dåliga uppdateringen..Nu blir det i alla fall sängen och sova. Till helgen kan jag lova bilder! Puss&kram

1901

Ingen bild idag. Riktig seg dag idag med läxor och arbeten. Hemprov i Kärnfysik och ett arbete i sammarbete mellan no och so där vi ska göra en ny planet och göra ett modellbygge av tex ett vattenkraftverk. Svårt, men det löser sig. Nu måste jag sova. CIAP

Klackar och skinn






Oliva och jag till stan i lördags. Klackar och skinnjackor. Jag; byxor Weekday, tygpåse- The stray boys, Kofta Namo, randig tröja Weekday, Skinnjacka, halsduk och klackar H&M. Inte mycket shopping blev det, ett svart linne för min del och inget för Olivias. Vi hade det kul i alla fall, som alltid. Julgransplundring hos vänner på kvällen och vi såg på Step up 2. My god vad jag vill kunna dansa så. Oj oj oj, våra försök efter var dock inte riktigt på samma nivå. Det krävs en hel del övning. Sedan efterrätt tills magen sprack och mamma mia sin along. Oj vad vi tog i. Konstigt att inte rutorna sprack. Halsarna mådde inte helt bra när vi gick därifrån sedan, men roligt var det. Nu har jag varit ute och srungit och jag är nöjd. Nu sova. CIAO


White



Under en tjejmiddag. Dock-tema var det visst. Visst ser det lite gammaldags ut? Nu blir det snart tjejkväll och nu är det helg!

just som shit



Varför är det nästan alltid något som inte är så bra som det kan vara. Varför är inte alltid allting perfekt? Antagligen för att man ska njuta mer när allt verkligen är det. Det finns nog en anledning till allt. Ibland måste man nog ta sig tid att fundera och sedan bortse från det som man irriteras över, det fungerar ofta och jag är nästan alltid glad, eftersom jag inte gillar att vara ledsen, det passar inte mig. Men ibland måste man nog vara det i alla fall.

18.35

Hej. Idag blir det ingen bild och idag hände inget som är viktigt att dela med sig av. Randig tröja från Weekday, jeans från CheapM, klackar från H&M och halsband. Barnvakt har jag också varit och så blir det träning, men nog om dagen nu. Helgen blir rolig i alla fall. Fredagskvällen ska delas med två kanon tjejer. Antagligen blir det lite bilder också. Smälla i oss godsaker är också planerat, bland annat Ben&Jerrys och godis. Kanske blir det tacos också, vem vet. Årlig julgransplundring hos familjevänner på lördag som säkert blir bra och toppentjejen Filippa är ju där. Vad mer som händer vet jag inte än, det återstår att se. CIAO

When it's nothing left of a flower



Foto-jag. Någon gång när hösten närmade sig. Idag har varit en ganska vanliga dag. Jag har spenderat lite tid med gitarren.

Dots



Svart långärmad från H&M, transparent klänning från Monki, Leopardtights från NY, svarta knästrumpor från H&M och halsband.

All those stripes of light




Ingen inseration i helgen. Och egentligen ingen tid. Det får blibättre bilder till veckan. Här FIlippa pch Nadine i Fredags. Två frivilliga och en exprimenterande Hanna med kamera kan sluta så här. Nu måste jag sova och ta igen sömn. Det blev nog lite för sent igår kväll...CIAO

B-day

Nyligen hemkommen från en vän som fyller sexton år! Kul, riktigt kul! Övningskörning för dig blir det. Jag säger bara GRATTIS till dig, ännu en till gång och hundraen gånger kan väl inte skada? Annars blir det här antagligen en slappar helg. Mycket film och mys. Måste ladda upp inför sista terminen! Pussar och godnatt.

Keep on dancing guys





Ny klocka. Byxor och tröja från Weekday. Blött hår och en mysig Tisdagskväll. Näst sista kvällen på jullovet, vilket kan kännas som alldeles för snart.

060109

Hej. Kusinerna här hela kvällen och därför ingen uppdatering. Promenad och fika idag. Mysigt och skönt. Imorgon blir det laserdome med kompisar och det blir kanonkul. Lite bilder kommer upp imorgon kväll så kika in då. Ciao

It's chocolate



Nya tröjan. MTWTFSS-Weekday. 250 kronor. Jag har haft den i tre dagar och ändå är den redan en favorit. Jag har tittat på den så länge, förstår inte varför jag inte köpte den tidigare? Det behövs inte funderas på mer nu i alla fall. Helgen och sista veckan på lovet hitills har varit kanon. Skridskor och blåhimmel, singstar ABBA på högstavolym och vi sjöng tills vi fick ont i huvudet, bowling och Mc.Donalds med vänner och mycket skratt! Lov och jag njuter till 100%. Nu när det är nytt år och allt måste jag fråga, vad vill ni se mer av i bloggen, vad vill ni att jag skra skriva om? Jag är väldigt tacksam för era svar, eftersom det är svårt att veta och det är ingen mening att skriva om något som ni inte vill läsa om. CIAO!

Mitt 2008

Här kommer årssammandraget i bilder och månader. 

Nyårsafton 07/08 


GOTT NYTT ÅR ropas det och det är mycket fyverkerier. Hanna och Anna firar nyår för...9:onde året i rad? Vi går in mot år 08. Stockholmarnas år.


JANUARI


I Januari är man fortfarande lite solbränd från Thailands resan. Jag längtar fortfarande tillbaka till paradiset. Jag kommer inte ihåg så mycket av Januari om jag ska vara ärlig.

FEBRUARI:
Minnet sviker mig ännu en gång. Det finns inte så många bra bilder härifrån i mitt arkiv. Någonstans här omkring är jag en vecka i Åre med vän Anna och vi har det riktigt kul.

MARS:
Jag startar lite smått med att blogga.

April:





Jag åker till både Köpenhamn och London. Två kanon helger med mysigt sällskap och shopping. Jag har det i alla fall hur bra som helst och livet är underbart.

MAJ



Det är varmt varmt och varmt kommer jag ihåg. Prao på bland annat TV4. Jag köpte även den älskade vippkjolen och mina svarta skor med remmar och spännen. Finfint och jag är glad. Ja fyndar även min älskade blommiga kjol för tre ynka guldmynt.

JUNI



Skolavslutning och många mysiga stunder. Bland annat vid bryggor. Under juni är jag mestadels i England på konfirmationsläger, vilket jag fortfarande kan längta tillbaka till. Det finns inte ord för hur underbart det var. Jag kommer aldrig aldrig glömma! Det var..ja, helt enkelt obeskrivligt. En helt klart klockren start på ett sommarlov som ska komma att bli fantastiskt. Som jag sa då. Ett sommarlov med massor av godsaker, som en enda stor bufé av bakelser.

JULI

 


Jag konfirmeras och saknar England, men livet är på TOPP! Jag är lycklig från topp till tå. Höjdpunkten på hela sommaren, eller i alla fall juli månad är att jag får min systemkamera. Jag och kusinerna spenderar mycket tid vid träd och klippor med kameran. Den följer mig sedan dess nästan vart jag än går och det är numera en av de saker jag verkligen skulle ha svårt att klara mig utan. Den är min bästa vän, haha.

AUGUSTI




Vissa dagar går man klätt i blommigt, andra dagar är den stora väskan ute och går med mig och rabatten är som allra finast. Mums för Augusti säger jag bara! Skolan börjar också och jag träffar alla mina vänner igen! Jippi, men skolarbete igen är inte riktigt lika kul. Jag testar också att signera alla bilder jag lägger in, men det tröttnar jag snabbt på.

SEPTEMBER



September kommer med hösten och gråare dagar, men fortfarande är det många soliga dagar. Födelsedag och allt är det också. Får bland annat mina så omtyckta objektiv. Filippa och jag fotar en del också. Fruktansvärt dålig uppdatering är det denna månad också...och mycket i skolan.

OKTOBER



Nu är det höst på riktigt. Med gula och röda löv, vilket jag älskar med hösten. Många dagar längtar jag tillbaka till sommaren med kjolar, bara ben och glass på stranden, men trivs bra med skinnjacka och stora halsdukar också. Mycket foto blir det i Oktober månad också, framförallt med FIlippa. Jag åker också till The big apple!

NOVEMBER


I början av månaden kommer jag också hem från New York! Jisses vilken häftig stad. Det bubblar av människor och jag älskar det. Där ska jag minsann bo någon gång. Lite nytt till garderoben tar jag med hem i resväskan också. Bland annat min Dr. Martens. Ooohlala vad jag gillar dem. Mycket annat hinner jag med under november också. Många födelsedagar kan jag lova!

DECEMBER



God Jul och Gott nytt år och Jullov. Även ett slut på 2008. Frost och kallt. Betyg utdelas och man får julklappar, och mycket julmat och julgodis äts! Mumsi. Det gillar vi. Ett bra slut på ett väldigt bra år.

08/09


Nyår, ett slut och en början. Två år på en och samma kväll. Ett avslut på ett bra, en början på ett år som jag känner på mig kommer bli bra. 10 gången jag firar nyår med Anna. Mitt 2008 har varit jättebra. Mycket kul har jag upplevt och många nya människor har jag träffat. Frmaförallt har jag fått mycket nya minnen! Ojojoj, tänk om man kunde minnas allt kul. Jag skulle kunna skriva en oändligt lång bok om jag skrev ned allt härligt och roligt. Framsteg inom framförallt skolan har jag gjort och jag har blivit riktigt nöjd. Jag är nöjd med hela året och allt känns sådär jättebra. Sämre stunder har jag också haft, men dem lägger jag bakom mig nu. Nu är det 360 dagar kvar på 2009 och det känns underbart!

like ghosts maybe



Lite bilder från några helger sedan. Visst ser det spöklikt ut. Linnea och jag. Härlig tjej det där. Sitter och funderar och väljer ut bilder till sammandraget. Förhoppningsvis får ni det imorgon, men det var lättare sagt än gjort, men jag har kommit en bra bit nu. Nu ska här läsas. SEE YOU

TikTakTikTak

Nyss hemkommen från stan. Dagen har ägnats åt en timmes klotslängande på bowlingbanan, lunch och mättmage på Hard Rock Café och ett fåtal timmars kylig reashopping. Jag och mamma köpte lite kuddar till mitt rum och en upriktigt sagt Underbar klocka. STOR! Det blev inte så mycket rea shopping i klädväg dessvärre, eller det är väl egentligen positivt . Får snart inte plats med fler plagg i garderoben ändå, men en tröja blev det och en fin sådan. En beige och brun randig från Weekday. 25 tiokronor. Jag har fingrat på den länge och velat ta hem den i en påse varje gång jag har gått dit, men nu äntligen är den min. Den kommer användas flitigt! Det kan jag lova. Bild kommer. Nu får vi ses vad som händer ikväll. Ciao!

010109











Nyår 08/09! Storslaget och galet! Nu är det 2009 på riktigt! Kvällen fylldes med Abba singstar i mängder och tills rösterna blev hesa, mycket fix innan med kläder. Jag hade på mig skor från Don Donna, tygblomma i håret, kjol köpt i NY och en vanlig svart långärmad. Och så har vi efterrätterna. Vår Pannacotta med färskfrukt, en oslagbar chokladmoussetårta och marängswiss mm. Underbart. Mycket skratt och lekar. Och lite sömn. Fem gick jag och la mig, men oj oj oj vad roligt. Tolvslaget med raketer och jag och anna som sprang nästan runt hela kvarteret och skrek och sjöng! Happy New Year kronorna som pricken över i;t. Underbart och en riktigt bra start på 2009. Jag känner på mig att det kommer bli ett år att minnas. CIAO! Nu måste jag ta igen sömn.

RSS 2.0