Fint för ögat


Klickbara bilder.
Ååh vad fint. Jag vill bara ha alltihop. Men jag vill alltid ha så mycket. Speciellt så mycket mer än vad plånboken tillåter. Jag tycker så mycket om byxorna, speciellt den blåa färgen på byxorna i hörnet, sen vet jag inte om de passar överhuvud taget, men en njutning för ögat i alla fall. Sen tycker jag jättemycket om det rosa linnet. Så enkelt och fint. Den blå kjolen är också supersöt. Ska köpa en annan från American Apparel på torsdag tror jag, det kanske blir något från monki också. En oversize vit t-shirt vill jag gärna ha också. Alla dessa superfina bilder hittade jag bland såå många andra fina och supersöta bilder på www.monkigirl.se. Bra sida med deras kollektion.
Hanna

Vitsippa

Idag var en sådan där ljuvlig dag med sol sol och bara sol. Det är en sådan dag man längtar efter de gråa dagarna. Härlig var i alla fall dagen. Kul var det också både igår och idag med praoen på TV4. Ganska många kändisar har man sett och mött många trevliga människor har jag också. Superkul.
image62
Idag är jag helt dressad i H&M. Från topp til tå. Förutom armbanden.
Skor H&M
Tights H&M
Vitt linne H&M
svart kjol H&M
randig tröja från brorsgarderob
Halsband H&M
Armband från Gotland respektive mormors gamla.

as the sun shines

image60
image61
Foto by me

måndag

image59
Foto by me
Favoritbyxorna från H&M
Vit tröja från mammas garderob
Väska från Utklädningslådan
Skor från Rom
Klocka från en byrålåda hemma
Armband från H&M respektive hemmagjort.
Tilldet rosa naglar

Glädje

Föresten så glömde jag tala om att på Vecko Revyns mässa så vann jag ett par skor. Jag som alltid brukar ha otur i lottningar och nu så lottade de ut fyra av alla som var där, och jag var en av de lyckligt lottade. Ååh vad glad jag blev, sommriga fina perfekta skor, Helt gratis. Jag får välja vilket par skor jag vill ur Din Skos nya kollektion Ethnic Edition. Jag kan knappt bärga mig tills de kommer, Jag ska beställa dem idag.
image46


Klickbara bilder

Jag älskar de bilderna med outfitsen och skorna, de är så fina. Speciellt den andra bilden, det är verkligen en supersöt outfit. De är alltså några av de skorna jag kan välja. Jag tror att jag ska ta de blåa på kanten. De finns även i svart. De är sommarsöta, tycker ni inte det? kommentera gärna.

Dream on

image44
Är inte den här bilden otrolig? Den är otroligt fin i alla fall. Skorna och väskan och klänningen. Ååh vad fint. Sommrigt, Feminint, perfekt. Jag älskar klänningen, en sådan skulle man gärna vilja ha, men man får väl nöja sig med att drömma antar jag.

Ultrabästa Fredag

Idag är det fredag. Fredag är en älskad dag, då är det helg och idag var det också sista dagen i skolan innan prao, skönt är det med två veckor ledigt från skolan. Mums. En annan sak som var speciell med denna fredag var att det äntligen var dags för Veckor Revyns life-style mässa. Det var roligt roligt roligt! Jag var där med bästa Ebba. Första var det tips promenad, med massor med mode frågor, sedan så sjöng super charmiga Emilia De Poret, ljuv musik för mina öron, riktigt bra var det en signerad singel fick man också. Sedan var det dags för modevisning! Med kläder från det svenska klädmarket Dagmar. Sommriga var deras fin fina outfits. Sedan, det ofattbara, jag och ebba träffade på självaste Ebba Von Sydow i egen hög person, Kram och korte med henne blev det också. Vi var helt chockade, kul kul i alla fall. Här är lite vilder från den extremt lyckade dagen.


Det är klickbara bilder. Taken By Me

På den översta bilden till höger så är det en av modellerna med den söta klänningen.
Bilden efter föreställer super söta Ebba
Nästa bild är under modevisningen, blommig och sommrigt var det.
Sedan så är det den mega coola goodie bagen! Den trippade man sedan runte med i stan. Den innehöll bland annat Ansikts produkter, eyeliner, glans hårspray, tidningar, rabatterbjudanden och andra små saker, ååh vad glada vi blev.
Sedan så är det jag under de vackra blommorna. Sommaroutfit hade man och benen fick vara i det fria för första gången i år. Skor från Trampolin i Skåne, Midje shorts från H&Ms trendavdelning, skärpet har varit mammas. Blommig klänning, (här som tröja) är hembakad och så den lilla jackan från Gina Tricot.
Sist men inte minst har vi Ebba Von Sydow. En närdbild blev det.

sommaren tittar in

ååh, bara en dag kvar i skolan, sen praao! det ska bli så kul. Sedan så ser man fram emot helgen också som består av filmkväll med vänner och life-style mässa i stan. Idag var förövrigt en kanonbra dag, sol soligare soligast, varmt varmare varmast har det varit i veckan! idag blev det även första vår glassen med vänner på väg hem från skolan, mysmys.
image36
idag skuttade man förövrigt runt i en sommarglad outfit. Hipp Hurra för sommaren.
Den blå tröjan är från Cos i London, superbra affär med stilrena saker som tyvärr inte finns här i Stockholm än.
Blommig kjol från H&M barn för flera flera år sedan.
Vita skor också från H&M
skärpet är mammas gamla.

love is in the air

image34image35

spring is around

image32
Idag var jag dressad i H&M, byxorna, linnet och den lila tröjan är därifrån.
Byxorna har jag stylat om lite hemma.
Skorna är från någon resa, jag kommer inte ihåg faktiskt, Idag var de i alla fall tagna ur garderoben.


Onsdag onsdag har annars varit en kanondag, supermysigt med sol hela dagen. Jag vill bara att det ska fortsätta så, jag älskar våren! Verkligen, den är helt underbar. Bara för att det är vår cyklar vi till skolan varje dag. Bara för att det är vår så har vi ballerina. Bara för att det är vår så kvittrar fåglarna. Bara för att det är vår så är vi extra lyckliga.

The four of us

Jag skriver idag om söndagen. Den kan förklaras med ett ord, Underbar. Solen lyste hela dagen och jag hade bara shorts och t-shirt på mig på verandan, shorts i April, glad blir man av tanken på att det ska fortsätta vara varmt och soligt hela veckan. Sedan så var det ett plus att det blev pick-nick med vännerna, mysigt var det. Inte fullt lika kul var det med mycket plugg till no provet i veckan, men annars en toppen toppen dag. Vi fick också träffa på årets första nycekpiga, nu är det vår vår vår.
image29image30image31

gårdagens outfit

image28
Skinnjacka från H&M
T-shirt från marknad i London
MIdjekjol, egentligen ett linne
skärp från kläutningslådan
skor från Barcelona
Väska från long champ

skratt är kärlek

Hej! igår var vi hos söta Mathilda på 15 års kalas! super mys med tjejmiddag var det. Mathilda, mästerkocken hade lagat jätte god mat och så blev det mycket skratt till det. Jag älskar skratt, tänk vad mycket gladare man kan bli av lite skratt, tänk om alla skulle skratta mer, världen hade blivit betydligt gladare då. Pussar så länge /H

sun brings luck

image26
skinn imation från H&m i köpenhamn
Vit tröja från Åhlens
Lång linna från H&M
Knästrumpor H&M
Skor från London

välkommen vår

jag vill bara välkommna våren som har varit så efterlängtad av mig. Jag känner att den är på väg nu. Det var i alla fall tillräckligt varmt för cykeln i morse som tur var. Det är vår känslor att cykla till skolan med solen i ögonen. Det var inte bara sanning i den meningen, men lite solglimtar var det i alla fall. Nu ska jag på tennisen, men jag hör av mig sen. Ha det bäst !

Let the sun shine

image24

image25
Den här klockan hittade jag hemma i en byrå. Jag tycler att den är väldigt fin så jag undrar vad den gjorde där när den ska vara på min arm? Nu sitter den i alla fall där som pricken över i.

Tröja från H&Ms vårkatalog.
Svarta byxor fårn cheap monday
skärp från mammas garderob
klocka hittad hemma
vita tygskor från H&M

Köpenhamn weekend

image19     image20

image21

övre bilden till höger:
beige oversize t-shirt från H&M trend
skärpet är mammas
tightsen hittade jag i kläutningslådan

till vänster:
De här socker söta kjolarna hittade jag på urban outfitters. Framför allt den främre blev jag kär i. Tyvärr så hade inte plånboken råd med det nu så här efter london och köpenhamns helgerna. Kjolen kostade tyvärr över 500 lappen. Men kanske en annan gång, just nu så får jag bara drömma...

weekend trip

Hejsan, nu åker jag till köpenhamn över helgen så jag kommer inte att blogga förens på måndag igen, ha det bäst så länge pussar/ H

markerad midja & torsdag

Tjolahopp, idag är det torsdag. Torsdagar kan vara en sådär dag men idag har den varit kul, kan bero på att jag är glad och att det blev fika med viktor,william, och johanna gånger tre efter skolan, supermys. Och glad blev man när killen i kassan sa att han kunde bjuda på grädden till brownien som jag köpte, en femma extra i plånboken är alltid uppskattat, hah. Jag köpte mig även ett par übersöta hårspännen i form av rosor.
Jag älskar den höga midjan som var så modern i höstas. Som lycka för mig och som tur är håller den i sig, så om du gillar det kör på den i vår igen. Nu ska jag väg och klippa mig, jag hoppas verkligen att det blir bra, det blir nog ingen större förändring. Pussar / H

image18

image17
Aprikos färgad tröja från Uniqlo i London.
Midjeshorts som ser ut som en kjol på bilden från H&M trend i London
guldigt skärp som jag hittat hemma.

london pictures

image13
dubbeldäckare borde finnas i alla länder, det är något extra utöver det vanliga, jag uppskattar dem i london, de har sin charm, haha.
image16

Här är en shopping outfit. Den består av;
Marinblå jacka från divided
off-white oversize t-shirt från H&M trend avdelning
Jeans tights från bik bok
vita tygskor från H&M
Svart axelremsväska från farmor

image15
Den här bilden ger mig så mycket sommar känslor. Den får mig att längta ännu mer till sommaren med sol,blommor,shorts och flipflops och glass på stranden. Men nuär det bara två månader kvar till sommarlovet, om man nu kan kalla det bara.

Ha det bäst så länge. Kram / H

London

Hallu! nu är jag hemma från min London helg. Jag hade super mysigt med mammisen och vännerna där! Det var en underbar helg. Ganska fint väder förutom söndagen då det snöade! snöade i London, och i April! Det var tur att det bara var en dag med snö och svinkall temeratur. Lite sol fick man i alla fall se de andra dagarna. Jag såg såå mycket fint, jag vill bara ha alltihopa, tyvärr så kunde jag inte köpa mer än vad blånboken kunde ge mig, men en del blev det i alla fall. Det blev några tröjor, några par skor, örhängen, halsband, ett par supersöta shorts, den fick jag också två nya mascaror till sminkväskan, och en underbar perfym. Oj, jag höll på att glömma, två sjalar också. Ha det bra så länge, nu måste jag till skolan i snön här hemma! usch. pussar / H

måndag

Idag var det bara en vanlig dag i skolan idag, jag och söta Jennifer gick och tog lite kort idag på håltimmen. Sen hade vi lektioner och gjorde inte så mycket mer, så jag har inget spännande att berätta, tjinheling så länge. puss


                             image11
       image12

  Idag blev det en klänning från H&M som jag har sytt om, ett halsband från indiska, skinnjackan från H&M, bruna ben, och vita tygskor från H&M. Jag hade också en mulburry väska. Det belv mycket H&M idag, haha.

hembakat

här kommer någon bild på klänningarna jag sydde i lördags. jag blev själv nöjdens, haha, längtar tills sol när jag
kan ha den. Del blir finare med vår till blommorna. 
image5      image10
Här är det finfina mönstret.                 här är hela sommarsöta klänningen

RSS 2.0