And then she sat in the grass

image119

image118

image114

image115

image116

En fin fin lördag. Med Olivia. Bad, skratt och foton. Mysigt med favoriten helt enkelt. Olivia ser ni på den tredje och sista bilden, Sött värre. Min favorit bakelse, den vita kjolen är ifrån H&M young. Underbart. Den rosa tröjan är från Olivias garderob men jag tror den kommer ifrån GinaTricot. Armbanden är från Indiska och Thailand. /H

just behind

image113

nothing but my new skirt

image110

image111

image112

Idag bars den nya vippkjolen. Viss har den en viss likhet med en gräddbakelse? Den är i alla fall omtyckt av mig. Kjolen kommer från H&M Young. Likaså linnet. Skorna med dessa fina remmar och spännen är ifrån DinSko och väskan är från Thailand. Armbanden är ifrån H&M och Thailand. Klockan har jag hittat hemma. Ååh vad man blir glad när man hittar dolda skatter. Ha en underbar fredag, det ska i alla fall jag ha.

torsdagsbarnet

Idag var jag i stan. Härliga stan. Med mamma idag. Lite fattigare blev jag allt. Med mig hem följde en klänning i blåa nyanser, en polkagrisrandig tröja, ett linne med rosetter och en vit vipp kjol. Ååh vad fint. Jag känner mig som en bakelse i den. Ni ska få se bilder när den bärs. Antagligen snart för vem vill inte gå runt och känna sig som en ljuvlig bakelse? Det vill i alla fall jag.

solskensoptimist

Kan man vara kär i en låt text? I så fall har jag nog gått och kärat ner mig i Håkan Hellströms- Äntligen på väg. Så fin. Så underbart fin. Men vem är inte kär i hans texter? De är ju fina hela bunten, var och en på sitt sätt. Äntligen på väg.

whispers

image109

Här i dagarna så var det dags att vara lite kreativ igen. Med pärlor och tång den här gången. Fint tycker jag att det blev. Sommrigt med berlocker. Ljuvligt.

a new pair of shoes

image107

image108

Är de inte fina. Jag tycker i alla fall att de är hel snygga. Med remmar och spännen och sånt. Fin fint.
Nu ska jag försöka spara lite. Jag ska spara till England. Det är så tråkigt att spara bara. Jag vill bara köpa allt fint som affärerna har att erbjuda. T-shirtar, linnen, shorts, blommiga klänningar, kjolar. Men jag får ta vad jag har i min skattgömma. Min garderob. Det är i alla fall tur att jag har den. Och mina nya skor.

just because

image105

image106
Det kan bara förkortas lycka. Ren och ljuv sådan. En form av Lycka. Precis så som den ska vara. Lycka. Det kallas också Thailand.

Ribbon

image103

image102
En blommig kjol. För den fick man ge tre guldmynt. Så glad är jag för att jag har den. Fint fint. Med en rosett och allt. Igår var det mysigt med Ebba och Alessia. Först en vända på stan då man fick med sig en söt blommig blus hem. Sedan var det film med Ben & Jerrys. Mums. Nu ska jag ut i värmen och ha det bra. /H

Bland träplank

image100

image101
Ribbat linne från Indiskam kjol från utklädningslådan, skärpet är mammas gamla, armband ock klocka är hemmagjort respektive hittat i en byrå, skorna är från scorett.

like a cupcake

image99
Som en bakelse vill jag gå omkring. Som på bilden. En sådan kjol vill jag ha. Så enkelt men ack så fint. Vill ha Vill ha Vill ha. Puss / H

vanlig tisdag

Idag på kvällen så mös man framför tv;n med Gossip Girl. Ååh, ett av favorit programmen och böckerna. Så kul att läsa om ett annorlunda liv- En stark rekomendation till er som inte har upptäckt dessa än.
image98
I de soliga dagarna var jag klädd i min blå tröja från Cos, en kjol köpt i Grekland och armband från Gotland. Jag hade också mina vita tygskor.

Färgstarkt

image92image93
image94image95
image96image97

Se vilka fina bilder. Så sommriga och fina. Jag blir glad av dem. De får mig att längta ännu mer till sommaren. Så dint med alla färger också. Sommar, sand och färg.

I like

image91
Underbara blommor. Den superfina klänningen mamma kom hem med till mig ser ni här, ååh vad glad jag blev. Så fin är den. Blir fin i sommar med bruna ben och solblekt hår. Fint Fint.

underbart är alltid bäst

image90
randig body från Gina Tricot
Höga blåjeans från cheap monday
skärp från urklädningslådan
skor från trampolin i Skåne
Väska från Thailand

like we laughed

Ååh, idag kom min mamma hem med ett par supersöta jeans shorts med hög midja och en alldeles jättefin blommig klänning till mig. Så fint, jag kan se det till sommaren med bruna ben. Underbart. Tack tack tack mamma.

what a wonderful day

image89
tröja med nicke nyfiken från thailand. En av mammas och lillebrors presenter var det.
långt linne, H&M likaså de vita tyg skorna.
Massa armband från olika ställen, H&M, Thailand mm.
väska, Long Champ.

080513

Ledsen att jag inte har skrivit på ett tag, men helgen har gått åt till att njuta, njuta och njuta. Härliga solen var framme hela helgen och det var 27 grader varmt. Ååh så skönt. Jag hade fullt upp med att åka vattenskoter med solen i ögen, håret som blåste, skratt och att bara ha det skönt. Sedan på söndagen så var det pick-nick på bryggorna med Jennifer och Olivia och bad i Olivias pool. Lite brun passade man på att bli också. En underbara helg med andra ord. Den kan förkottas Lycka.

080508

Nu är solen tillbaka igen. Solen är nog min allra bästa vän. Praoen är inomhus och då blir man lite ledsen sådana här soliga dagar, men sedan avnjöts dagen med klänning och bara ben och en japp.Mm, japp. Underbart gott. En chai latte imorse var också supergott.
   image87image88
I dag trippade jag omkring i en klänning från Zara. Några blommor är det på den. Lite vårigt sådär. Sedan var det favorit jackan från H&M. Skorna är i från Kanarieöarna och armband är från Thailand respektive H&M. /pussar eran H

som träden blommar

image85image86
ååh, vad fint. Jag bara älskar när allt är grönt och när träden blommar. Vårat äppelträd blommar minsann. Underbart

Precis som dagarna går

image84
Idag blev det inget speciellt, jeans och en t-shirt. Jag hade också jackan med guldknappar som man får en sådan där härligt båt känsla av och mina vita tygskor. Jeansen är i alla fall Cheap Monday. T-shirt fick jag från mamma och lillebror som kom hem från Thailand igår. Så mysigt var det att träffa dem igen. Armbanden är också en gåva från resan. Sedan fick jag massor med annat. Jag blev chockad, jättemånga andra t-shirtar fick jag, ett linne, en tunika, massa armband, väskor, bikini, skor, mm. Det var väldigt glädjande och garderoben blev väldigt glad.

What a monday affords

Idag var som vanligt en underbar dag med sol. Alla dagar är numera underbara. Rolig var också den fullspäckade lång helgen. Jag älskar att vara ledig sådär några dagar extra, mys mys med vänner blev det alla dagarna & även två shopping rundor i staden. Jag köpte bland annat en body som jag har tänkt på så länge. En röd och vit randig. En solklar polkagris drömm. Jag köpte även ett par slitet blå cheap monday jeans med hög midja och tajta ben som har funnits med i tankarna länge de också. Sedan blev det även lite second hand shopping i staden med favorit Olivia. Lila och rosa chinos som tillsammans gick för 50 blanka enkronor. De kan nog vara fina i sommar, de ska piffas till lite dock, men bra kommer det att bli tror jag, Sedan så köpte jag även ett sött tyg med sommarblommor. En 25 lapp gick det för. Ibland är det allt bra med second hand. Kjolen som syddes utav det tyget kan ni se i bilden här under, bild på resten kommer vid senare tillfälle. Ciao. Pussar / H


Bara för att det nu är sommar

Ååh, nu är det sommar på riktigt! 20 grader i skuggan idag. Jag bara älskar svensk sommar! Jag älskar sommar överhuvud taget! Hurra för sommar.Har mest suttit i shorts och linne och solat, målat och njutigt,njutigt,njutigt hela dagen. Underbart.
image83
Idag var man sommarklädd i blå tröja från Cos i London, Den blommig kjolen är hembakad, Skor för länge sedan köpta på Zara & armbandet är från marknad på underbara Gotland.

What comes around

image81
Jeans från Gul&Blå
Svart linne från H&M
Randig tröja från mammas garderob
Halsband H&M
Armband indiska
Pumps H&M


The place of happiness

image79


image78
Här är två favoriter ur arkivet. De får mig att längta efter sommar. Soliga, härliga, underbara sommar. Bruna ben till blommiga klänningar och en glass i handen längs stranden. Sanden mellan tårna. Solblekt hår och underbara cykelturer på kvällen. Att vakna med solen i ansiktet. Ååh jag längtar.

Made by me

image77
Armband är perfekta. Perfekta till allt. Dessa två fixade man ihop hemma en tråkigt och grå dag. Ibland är det bra med grå dagar då man bara kan sitta och ditta och dona och göra mest ingenting, bara mysa. Eller passa på att vara kreativ. Tillexempel göra armband, måla eller sy, super mysigt, kul och billigt. Mina favoriter är det. Pussar /H

RSS 2.0