grått


saknar sommaren med bruna ben, blommiga kjolar och gröna träd. Det var mysigt med snö, men nu är allt mest slaskigt och grått. Tyvärr.

den svarta




Min nya kjol, men en vecka för sent. Den är i alla fall från H&M. Tyll och tyll och sammet. Vem vet vad jag skulle göra utan H&M!? Jag vet att jag säger ofta att jag ska bättra mig, men tro mig NU ska jag det. Nu avtar pluggandet efter nästa vecka och då kan vi göra en liten nystart på bloggen, vad säger ni?

Twilight

Jag kom nyss innanför dörren. Jag har varit på förhandsvisning av den nya filmen Twilight. Så sjukt bra. Jag har läst bok ett och två och jag har köpt bok tre och fyra i New York. Filmen har premiär på söndagen, så jag rekommenderar att ni sticker till biografen och ser den. Bloggerskor och bland annat Ebba Von Sydow såg jag där. Oj oj oj vilken stil alla människor hade. Jag kände mig oträndig där i mina kängor och mönstrad klänning. Jag har tyvärr ingen bild. Riktigt kul var det ändå. Goodiebag fick vi också. Jag var där med Olivia, super mysigt. Nu ska jag försöka sätta fart på bloggen igen, på riktigt. Mer outfits och bilder ska det bli. Puss på er.


16 November och snö




Ett fint litet hus på gotland och jag i beiga chinos och en blus från mormors vind. Sommarminnen kommer tillbaka till mig varje grå dag. 16 November och snö. Ingen höjdare med kallt väder, mycket regn och snö. Dessutom är jag lite ledsen, eller lite nere för tillfället. Det är ovanligt för att vara jag, men alla har sina nedgångar.


some clothes



Medan vi väntar på den nya kjolen så kan jag bjuda på två bilder från sommaren. Det är på gotland, mitt älskade gotland, men det ser nästan ut som Grekland.Det får mig i alla fall som alla andra bilder att längta tillbaka till sommaren.  Skärpan är inte toppen, men det får gå. Nu blir det marabou digestive och ben&jerrys. Puss och kram

tyll

Jag har köpt en ny kjol. En svart i tyll. Från H&M. Bild kommer senare.

Flyga Drake

Dålig uppdatering igen. Mycket i skolan och en vän från London här hela helgen. Tjemiddag har också hunnits med. Mys. Imorgon är det lillebrors fördelsedag. Då blir det tårta och mys med vänner. Ikväll har jag sett den bästa filmen jag sett på länge, även den sorgligaste. Jag höll mest på att börja gråta hela tiden. Flyga Drake. Se den. Nu ska jag sova. Ciao.

chock!




randig tröja från mammas garderob. Jeans från Cheap Monday, skinnimation från H&M, päls runt halsen hittad hemma. Dr. Martens från New York.

RSS 2.0