an old bike and some flowers






some shopping

I bought some skirts in a little second hand shop. very cosy and lovely. I also bought one pair of jeans. Now shorts and they are so great i think. Big smile here. I will give you pictures when i'm comming home. Wait and see. I love them. Again, lots of love /H.

Strawberry

Hej alla underbara! Jag har inte skrivit mycket och jag beklagar. England ni vet. Det blir snart bra igen. Keep reading! Fin fina kommetarer. Love love. lite bilder i alla fall under tiden. Puss alla.

 
Summer is on. And I love it. Strawberries is love. This is just a summer picture. I will keep going on with the outfits when i'm back from England in two weeks. Thank you so much for all your great comments. I really love it. A good coment and a good compliment makes my day. The watch is my favorite and I found it at home. Lots of love from Hanna. 

England, here i come

Nu bär det av till England. Tre härliga veckor att se fram emot. Konfirmationsläger. Därför kommer det att bli dåligt med uppdatering. Men håll ut. Jag ska försöka att uppdatera lite ändå, men annars är ni hjärtligt välkommna tillbaka om tre veckor då det blir bättre med uppdatering. Såklart blir jag otroligt glad om ni fortsätter att läsa och kommenter. Det är underbart kul med kommentarer. Så fortsätt läsa i alla fall. / H 

just like the wind











En mysig dag med tjejerna. Mycket prat och foto tagning. Mysigt. Foton på Såpbubblor. Som glas, så fina. Det är vackert att titta på när de blänker i solen, när de flyger iväg. Med vinden. Fint kan jag lova. Jag får barnkalas minnen. Underbart. Små flickor med flätor som blåser såpbubblor. Det var vi. Det är underbart med barn, så mycket spring i benen så lättroade. Så underbart att ännu inte vara vuxen.

Stenvägg


Tee från H&M som jag sedan har gjort rynk på magen på. Shortsen är gamla som jag har klippt av. Hemmaslitna är de också. Armband och klocka från H&M och byrån hemma.  Det hade jag på mig en av dagarna på Gotland. Det var grillad mat och solen som gick ner över åkrarna. Det är en viktig del av sommaren för mig. /H

Charmigt

 

 

Charmerande tycker jag. Speciellt den sista bilden. Kullersten. Som Visby ungefär. Jag hittade dessa bilder i en tidning. Fint på direkten. Wayfarers på den översta bilden. Fint. Rosett var det också. Oo la la.

I Live my life





Det var soligt, sommar och framförallt varmt. Termometern var högt upp. Närmare trettio grader. Det kallades Underbart. Det var också sommar med jordgubbar, blommor, skratt och allt vad sommaren ger. Jag hade kjolen från Grekland som ser sådär lite antik ut. Sen var det också ett linne från H&M, Halsband är mormors gamla och väskan mammas gamla. Sedan var det favorit sandalerna. De med remmar från DinSko. Visst är det underbart med sommar. Sommaren kan det pratas mycket om, och den kan beskrivas med ord så ljuvliga för öronen, men den är alltid härligast på riktigt. Nu när jag lever.

It's a handbag or five



   

Fem, fem, fem fina väskor hittade jag på mormors vind. Jag kan ju bara säga tack för att de fick flytta in i mitt hem. Se så fina de är. Allihopa. Jag är så glad. Tänk att ha fem nya väskor i alla dess färg och form. Hur kan man bli så glad över ett par väskor? Kanske för att de har sin charm, för att vi alla har dem nästan varje dag, eller helt enkelt för att väskor är fina och vi tycker om dem. Kort rem, lång  rem, liten eller stor. Alla är de fina. Nästan. Dessa har även sin charm att de är gamla. Den beiga har min mormors mamma haft. Inte illa va, men den ser ut som ny. Fin Finare Finast helt enkelt och jag är också gladast. Vilken är din favorit? /H

Vad som gör mig lite extra glad

Jag har fått kommentarer om att det står om min blogg i Frida. I Frida tidningen! Publiserad i Frida. gud så glad jag blir. De väljer bara ut ett fåtal de publiserar varje månad.  ååh vad kul. Jag blir ju alldeles lycklig. Bara forsätt att läsa och kommentera så blir jag ännu gladare. Inget går upp mot en uppmuntrande kommentar, med era fina ord. Det gör mig glad. Det gör min dag ännu lite bättre. Ska nog springa och köpa den där tidningen i alla fall. /H

life is a song





Någon dag innan skolavslutningen var man klädd så här. Jeansen som är hittade hemma. Väskan är mammas gamla. Persikofärgad oversize t-shirt från Åhlens. Skor från dinsko. /H

Nu är det härliga sommarlov. Snart en vecka har gått. Underbart. Bad sol glass sand shorts solbillor fräknar brun, mums. Inget slår sommarlov. Ett härligt lång sommarlov.

Gotland

Nu är jag på härliga Gotland. Det är också anledningen till varför jag inte kommer att uppdatera så mycket de närmaste dagarna. Här är det sol sol och sol. Beskrivs också Underbart. Skratt och kusiner. Mormor och morfar. Härliga människor och glass. Landet. Åka moped längs åkrarna, bada, springa barfota i gräset. bara vara. Det är vad vi kallar livet. När livet är som bäst. Skönt och ljuvligt. Det kallas att vara Lycklig. Lycklig med stor L. Sommarlovet börjar som bäst här på Gotland. Jag älskar.


in the sunshine


en favorit i repris. Ååh vad jag gillar den här kjolen. Den är sådär underbart fin med blommor tycker jag. Den gör mig glad. Får mig att känna sommar ännu mer. Tre guldmynt var det. Ifrån en liten secondhand affär. Det är egnetligen en barnklänning som jag har gjort om. Underbart. Nu bär det av till härliga gotland. Nu är det i alla fall sommar på riktigt. Sommar, härliga, ljuvliga, underbara sommar. På riktigt.

just like a movie




Det är något speciellt med svart-vita bilder. Något som jag gillar väldigt mycket. Bilderna blir så vackra. Fina. Det är som gamla svart-vita filmer. De har sin charm. De är vackra. Tänk om världen vore svart-vit. Fint, men inte lika fint som med alla färger. På blommor, träd, hus, klänningar. Det är nog tur att världen är färgglad i alla fall. Som en palett ungefär.

Stripes and an old pair of jeans

  
Så här var man klädd när det var dags för inspelning med kanal5. Blå jeans som jag hittade hemma. Gamla. Randig tröja från H&M. Armbanden från H&M respektive Thailand. Klockan är ett lyckat fynd från skattgömman. Nu är det sushi som gäller med favoriten. Ebba. Film blir det också. Mysigt mysigt.

Jag har fått fågor om vad det är för inspelning jag pratar om. Det är ett program som ska sändas i höst där vi är publik. Inte så märkvärdigt men väldigt kul i alla fall. Ben & Jerrys till alla som kommer dit i alla fall. Mums.

Sommarlov

Förlåt förlåt för den dåliga upptaderingen. Det har varit fullt upp de sista dagarna innan skolavslutningen. Jag har då kommit lite i efterhand med bloggandet. Det har varit överaskning för M som fyllde 15, inspelning på kanal5 både tisdag och onsdag och sen har det bara varit bad och sol. Förlåt i alla fall, jag ska uppdatera mer, så forsätt gärna läsa. Då blir jag väldigt glad. Glad. Om det inte blis så mycket uppdaterat nu framöver så är det för att sommarlovet är i full gång. Hurra för det!  Det ska resas bort flera härliga veckor och jag ska bara ha det härligt, men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan. Puss / H

just like a dream




Stella McCartney

Behöver man säga mer än fantastiskt? Vackert.

ritat

image117
Lite illustration hanns med också. Här en liten skiss. Inte så ordentligt gjord men jag tyckte att det var något visst med den. Kanske den röda kjolen, kanske de långa benen, eller kanske sjalen kring huvudet. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det. men något är det. /H

Summertime

Sol, Sol och Sol så lång ögat kan se. I flera dagar, bara solen. Vi som solstrålar. Det är livets höjdpunkt. Denna helg har kort sagt avnjutits med finaste. Fredagskvällen blev lyckad med picknick på bryggan med Ebba. Favorit. Sedan har den avnjutits med Olivia. Bad, sol, bad, skratt. Helt enkelt fantastiskt bäst. Och det är inte slut. Om fyra dagar är det sommarlov. Härliga, ljuvliga sommarlov med mycket smått och gott att bjuda på. Mums, som en enda stor buffé av godsaker. Som en skattkista. Sommarlov. /H

RSS 2.0